Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 198.3 kJ / 47.4 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 17.2 mg
Alternatieve recepten
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Nyonya curry chicken bun
2h 45 min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Homemade Soy Milk
35 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Soy milk
24h 30min