![Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms) Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90C4A097-6C48-449F-9E59-024616DC2570/Derivates/0987c31b-15fe-43af-84a9-549e1b82668a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 3 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 60 g carrot, cut into thin slices
- 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gluten free cornflour
- 2 tbsp water
- 4 - 5 drops sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 353.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3klst 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Mapo tofu
15 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Tomato-egg soup
20 Min
Braised Yee Mee
30min