
Apparaten en Accessoires
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Voeding per 1 portion
Calorieën
112 kcal /
470.3 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
8.8 g
Koolhydraten
4.1 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
353.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland