Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 3 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 60 g carrot, cut into thin slices
- 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gluten free cornflour
- 2 tbsp water
- 4 - 5 drops sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 353.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Rice Wine Chicken
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Yam Rice
45 Min