Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red bean paste
- 120 g dried adzuki beans
- water, for soaking
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 50 g sugar
Red bean ice cream
- 400 g milk
- 100 g icing sugar
- 5 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh mint, leaves only, for ganishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
XO sauce
1h 50min
Homemade Soy Milk
35 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Soy milk
24h 30min