Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red bean paste
- 120 g dried adzuki beans
- water, for soaking
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 50 g sugar
Red bean ice cream
- 400 g milk
- 100 g icing sugar
- 5 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh mint, leaves only, for ganishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
XO sauce
1óra 50p
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Egg Tarts
50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Soy milk
24h 30min
Homemade Soy Milk
35min