Apparaten en Accessoires
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
30 pieces
Ingrediënten
Peanut topping
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
icing sugar40 g
Mochi
-
glutinous white rice washed and drained300 g
-
water800 g
-
vegetable oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
1.2 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
221.7 kJ /
52.8 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
5.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 h 35 min
Mock Fin Soup
35 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Pandan chiffon cake
5 h 15 min
Soy milk
24 h 30 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 h
Black sesame mochi ice cream
23 h
Wholemeal Mantou
1 h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 h 45 min
Hokkaido Milk Loaf
4 h 20 min
Egg Tarts
50 min
Homemade Soy Milk
35 min