Apparaten en Accessoires
Sambal udang (Skinnymixers)
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
6494.9 mg
Eiwitten
72.4 g
Calorieën
4366 kJ /
1039.5 kcal
Vetten
62.7 g
Vezels
15.5 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
39.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min