Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 141.4 mg
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Mantou buns
1h 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Egg Tarts
50min