Apparaten en Accessoires
Dou sha bao (red bean paste buns)
Voorbereiding 40min
Totaal 9u. 30min
20 portions
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
141.4 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
619.9 kJ /
147.6 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
27.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Traditional Chinese Peanut Cookies
1u. 20min
Pineapple Tarts
1u. 30min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3u. 30min
Soy milk
24u. 30min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Mantou buns
1u. 30min
Homemade Soy Milk
35min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1u. 5min
Homemade Pandan Kaya
55min
Killer Toast
2u.