![Dou sha bao (red bean paste buns) Dou sha bao (red bean paste buns)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3C0ACF8-AAE0-4D12-B1C8-FE7C91C33736/Derivates/6766781D-670F-401F-9C7F-93C25716A5D3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 141.4 mg
Alternatieve recepten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Soy milk
24h 30 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Homemade Soy Milk
35 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 min