Apparaten en Accessoires
Dou sha bao (red bean paste buns)
Voorbereiding 40min
Totaal 9u. 30min
20 portions
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
141.4 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
619.9 kJ /
147.6 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
27.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sambal chilli
35 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Soy milk
24 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Egg Tarts
50 min
Homemade Soy Milk
35 min