Apparaten en Accessoires
Dou sha (red bean paste)
Voorbereiding 15min
Totaal 49u. 10min
865 g
Ingrediënten
-
dried adzuki beans (see Tips)300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar to taste200 - 250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 865 g
Natrium
87.3 mg
Eiwitten
71.7 g
Calorieën
8000.2 kJ /
1912.1 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
48.9 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
412.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
13 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Wholemeal Mantou
1h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Killer Toast
2h
Homemade Soy Milk
35min