![Dou sha (red bean paste) Dou sha (red bean paste)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/400258DE-FACC-4AF0-8218-040685453756/Derivates/de92bb70-1494-4ba6-8283-1c1e4953056a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g dried adzuki beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 200 - 250 g white sugar, to taste
- Voeding
- per 865 g
- Calorieën
- 8000.2 kJ / 1912.1 kcal
- Eiwitten
- 71.7 g
- Koolhydraten
- 412.9 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 48.9 g
- Natrium
- 87.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Shallot Oil
25min
Mantou buns
1h 30min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30 min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Pineapple Tarts
1h 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Killer Toast
2h