![Pandan chiffon cake Pandan chiffon cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BF23ED7-9202-4A86-8D63-74DCCE24E6E2/Derivates/0a677378-ba00-4c34-a659-1eb96fc79a5d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pandan juice
- 100 g pandan leaves (see Tips)
- 250 g coconut water
Cake
- 220 g caster sugar
- 7 eggs, separated
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 280 g self-raising flour
- 20 g cornflour
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 252.1 mg
Alternatieve recepten
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Chicken porridge with century egg
30 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2sa
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35 min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Egg Tarts
50 dk
Steamed Tapioca Kuih
50 dk
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min