Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pandan juice
- 100 g pandan leaves (see Tips)
- 250 g coconut water
Cake
- 220 g caster sugar
- 7 eggs, separated
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 280 g self-raising flour
- 20 g cornflour
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 252.1 mg
Alternatieve recepten
Soy milk
24 Std. 30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Egg Tarts
50min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Pineapple Tarts
1h 30min