Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
- 200 g palm sugar, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g brown sugar
- 100 g water
- 300 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 2 tbsp cornflour
Crêpes
- 600 g water
- 6 pandan leaves, cut into strips (2.5 cm - see Tips)
- 300 g plain flour
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp salt
- 20 g virgin coconut oil
- 1 egg
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 687.4 kJ / 163.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 138.5 mg
Alternatieve recepten
Mantou buns
1sa 30 dk
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1sa
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 dk
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min