Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

4.5 84 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

Coconut paste (Kerisik)
  • frozen grated coconut thawed (see Tips)
    300 g
Chicken
  • eschalots
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • lemongrass white part only, bruised
    2 stalks
  • piece fresh turmeric peeled
    10 cm
  • piece fresh ginger peeled
    10 cm
  • piece fresh galangal peeled
    5 cm
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
    4
  • vegetable oil
    50 g
  • fresh kaffir lime leaves
    4
  • coconut milk
    100 g
  • tamarind paste
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • brown sugar
    20 g
  • chicken lovely legs (see Tips)
    1200 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 906.4 kcal / 3806.7 kJ
Eiwitten 57.3 g
Vetten 67.7 g
Koolhydraten 15 g
Vezels 10.5 g
Verzadigd vet 33.5 g
Natrium 786.7 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...