Apparaten en Accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Douhua (soybean curd)
10u. 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1u. 15min
Pineapple tarts
1u. 30min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Chicken Congee
1u. 30min
Soy milk and Mantou buns
6u.
Cantonese Steamed Fish
40min
Homemade Soy Milk
30min
Cereal Prawns
30min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min