
Apparaten en Accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
182.1 kcal /
762 kJ
Eiwitten
3.8 g
Vetten
1.7 g
Koolhydraten
39.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
24.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland