![Douhua (soft bean curd) with sweet syrup Douhua (soft bean curd) with sweet syrup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cbb3119224138939d1449b932957b310/Derivates/b0dbf555a0e2b3f1ea8d84892c39a39355d4dd18.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 100 g palm sugar
- 50 g fresh ginger, cut into slices
- 4 pandan leaves (optional)
Douhua
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 182.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 24.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Charcoal Bread
2 godz. 35 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1sa 5 dk
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Shallot Oil
25 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min