Apparaten en Accessoires
Yu wan tang (fish ball soup)
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 portions
Natrium
6910.3 mg
Eiwitten
80.9 g
Calorieën
1826.2 kJ /
434.8 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
4.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sambal chilli
35 min
Buddha's Delight
55 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min