![Yu wan tang (fish ball soup) Yu wan tang (fish ball soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e92258ad-f13e-4c9c-be1d-d0b40b35ca84/Derivates/61942e76-ffea-4a4b-85d2-bca33c2a7900.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 6910.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min