Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 6910.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Mustard Green Rice
35 min
Pork Balls
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h