Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 6910.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 λεπτ.
Chicken porridge with century egg
30 λεπτ.
Mantou buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Soy milk
24h 30min