Apparaten en Accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
595 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
707 kJ /
169 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kelantan Noodle Soup
40min
Four Heavenly Kings
Geen beoordelingen
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Geen beoordelingen
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1u. 40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ayam Paprik
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Ayam Balado
45min