Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 2 eggs, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 373.7 kJ / 89.3 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 683.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Tomato-egg soup
20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min