Apparaten en Accessoires
Tomato-egg drop soup
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
693.8 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
417.6 kJ /
99.8 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
3.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1u. 30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1u. 20min
Tomato-egg soup
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
All-in-one chicken congee
35min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min