Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1sa 5 dk
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 Min
Radish cakes
1sa 5 dk
Taro bread
4sa 20 dk
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Egg Tarts
50 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Mantou buns
1 Std. 30 Min