Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy milk
24h 30min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Pineapple Tarts
1h 30min