Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Mantou buns
1 godz. 30 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Kaya (coconut jam)
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Porridge With Century Egg
30min