Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
XO sauce
1h 50min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Tangzhong milk bread
2h 45 min