Apparaten en Accessoires
Radish cakes
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
1006 kJ /
239 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
26.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2u.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3u. 30min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Mantou buns
1u. 30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Sambal chilli
35min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1u. 10min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Dried Shrimp Sambal
55min