Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Hot and sour soup
55 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Banh bao (steamed pork buns)
2hod. 45min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25小时 20 分钟