Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Hakka Yam Abacus
20 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25j 20 menit
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Mantou buns
1h 30min