Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1006 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Cream of Lotus
40 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min