Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1007.9 mg
Alternatieve recepten
Linguine with salmon and herbs
25min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Anise-cured salmon
14h 10min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Asian-style fish fillets
30min
Tom kha prawns
25min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min