Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water, plus extra as needed
- 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
- 30 g eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded if preferred
(optioneel)
of ½ tsp dried chilli flakes (optioneel) - 30 g extra virgin olive oil
- 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 40 - 50 g tomato paste
- 1 pinch salt
- 350 g penne pasta or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Roasted eggplant
1h 35min
Mussels in coconut milk
25min
Crab linguine
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Chilli crab pasta
35min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mushroom sauce
20 Min
Garlic prawns
25min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min