Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water, plus extra as needed
- 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
- 30 g eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded if preferred
(optioneel)
of ½ tsp dried chilli flakes (optioneel) - 30 g extra virgin olive oil
- 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 40 - 50 g tomato paste
- 1 pinch salt
- 350 g penne pasta or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Chilli crab pasta
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pasta primavera
1sa
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Florentine potato cakes
40 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Spiralised vegetable soup
9h
Crab linguine
30 min