Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lu ji chi (braised chicken wings)
25p
Pork ribs with black bean sauce
2j
Hong Kong-style roast pork belly
10j
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Vindaloo pork
5h 10min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Pork with black bean sauce
30p
San bei ji (three cup chicken)
35p
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Linguine with salmon and herbs
25p
Chicken and cashews
55min