Apparaten en Accessoires
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
Turmeric rice
-
water1150 g
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
white rice200 g
Hot and sour pineapple pork
-
boneless skinless pork belly meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen350 g
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves2
-
garlic cloves (approx. 10 cloves)30 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
oil20 g
-
lime juice40 g
-
fish sauce10 g
-
salt¼ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
sugar10 g
-
plum tomatoes cut into halves50 g
-
fresh pineapple flesh cut into pieces (1 cm)150 g
-
lemon cut into thin slices, for garnishing1
-
fresh mint leaves for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
22.4 g
Calorieën
1985 kJ /
472 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
6.1 g
Koolhydraten
46.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made in Taiwan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Chicken and cashews
55 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Sweet and sour pork
40 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min