Apparaten en Accessoires
Curry lamb soup (TM6)
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2050.9 mg
Eiwitten
48.1 g
Calorieën
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
25.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vetkoek (fet-cook)
1u. 35min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Curry lamb soup (TM5)
5u. 10min
Irish lamb stew
6u. 20min
Plum sauce
55min
Pittu
3u.
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Goi muc (squid salad)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1u.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Curried sausages and lentils
1u.
Nasi goreng
40min