Apparaten en Accessoires
Curry lamb soup (TM6)
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2050.9 mg
Eiwitten
48.1 g
Calorieën
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
25.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Hot and sour prawn soup
45min
Rogan josh
1u. 35min
Lamb dhansak
25u. 45min
Coconut lamb curry
2u.
Sago custard puddings
35min
Not quite nasi goreng
45min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min
Nasi goreng
40min
Quick massaman beef curry
40min