![Curry lamb soup (TM6) Curry lamb soup (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7471b901-4bba-4e40-aacd-53647b731624/Derivates/6e3d30a8-0f4b-4f21-92e1-e1b36f7ab2b2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 2050.9 mg
Alternatieve recepten
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Beef and beer pie
1h 40min
Chilli with rice
50 Min
Beef jerky
1h 50min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Mystery soup
45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Mexican scrambled eggs
20 dk
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Nasi goreng
40 Min