Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef and mushroom stroganoff
40 min