Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 796.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Chicken chasseur
1h 50min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Irish lamb stew
6h 20min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.