Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1628.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20min
Kung Pao chicken
1h 30min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.