Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
Alternatieve recepten
Red pesto chicken salad
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4sa 20 dk
Brazilian cheese puffs
20 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Chicken teriyaki
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Wonton soup (pork)
45 Min