Sunday lamb roast (MEATER®)

Sunday lamb roast (MEATER®)

5.0 15 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

  • anchovy fillets
    6
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • pickled capers rinsed
    1 tbsp
  • pitted green olives
    40 g
  • garlic cloves
    3
  • lemon juice
    20 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • lemon myrtle (optional)
    ½ tsp
  • lamb shoulder deboned (see Tips)
    1500 - 1800 g
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • white wine
    100 g
  • carrots cut into slices
    2
  • brown onions cut into wedges
    2
  • salt to season

Voeding per 1 portion

Calorieën 1135 kcal / 4766.9 kJ
Eiwitten 78.3 g
Vetten 84.6 g
Koolhydraten 10.7 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 31.9 g
Natrium 854 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...