Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosemary and eschalot gravy
30min
Traditional gravy
25min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Bolognese sauce
40min
Classic beef burgers
1h
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Chicken Waldorf salad
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
Mushroom sauce
20 Min