![Sunday lamb roast Sunday lamb roast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce4b8788-7cf9-4ac8-9b1a-fc709f259f6f/Derivates/54c6c8b7-342a-45c9-88e9-1c5bd375a3ea.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alpine macaroni with apple sauce
45 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Barbecued pork ribs
Geen beoordelingen
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Mushroom sauce
20 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3u. 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3u. 15min
Traditional gravy
25 Min