![Melted Brie with basil and lemon pesto Melted Brie with basil and lemon pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E312311-C9E8-4F26-8F5E-31A1DA77793E/Derivates/A8AC79E3-1AEB-4DBD-8983-31042B942A43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g roasted pine nuts
- 20 g fresh basil, leaves only
- 1 pinch sea salt, to taste
- 500 g water
- 125 g Brie cheese, or Camembert cheese
- 250 g cherry tomatoes, on a vine, or grape tomatoes, on a vine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 261.9 mg
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Herb and garlic dip
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Beetroot and avocado eggs
88小时
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Zingy avocado and lime dip
10min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min