Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g roasted pine nuts
- 20 g fresh basil, leaves only
- 1 pinch sea salt, to taste
- 500 g water
- 125 g Brie cheese, or Camembert cheese
- 250 g cherry tomatoes, on a vine, or grape tomatoes, on a vine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 261.9 mg
Alternatieve recepten
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 dk
Coconut lime spritzer
5 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1sa
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Carrot, feta and mint salad
40 dk
Baked artichoke dip
35 dk
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min