Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g roasted pine nuts
- 20 g fresh basil, leaves only
- 1 pinch sea salt, to taste
- 500 g water
- 125 g Brie cheese, or Camembert cheese
- 250 g cherry tomatoes, on a vine, or grape tomatoes, on a vine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 261.9 mg
Alternatieve recepten
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 menit
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Rosemary salt
24h 5min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1j
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Citrus salt
35 Min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1j 10 menit
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min