Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp butter
- 50 g pecan nuts
- ½ orange, zest only, no white pith (optioneel)
- 2 tbsp macadamia oil
- 1 tsp honey
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 800 g water
- 800 g raw beetroot, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 120 g rocket leaves
- 100 - 200 g blue cheese, thinly sliced
- 1 pear, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 681.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Superfood salmon salad
1h 5min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Planked Amaretto peaches with ricotta
Geen beoordelingen
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Fresh fennel salad
10min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Apple and cranberry farro salad
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Carrot, feta and mint salad
40min