Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp butter
- 50 g pecan nuts
- ½ orange, zest only, no white pith (optioneel)
- 2 tbsp macadamia oil
- 1 tsp honey
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 800 g water
- 800 g raw beetroot, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 120 g rocket leaves
- 100 - 200 g blue cheese, thinly sliced
- 1 pear, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 681.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Fresh fennel salad
10min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Asparagus and broad bean salad
25min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min