![Beetroot, pear and blue cheese salad Beetroot, pear and blue cheese salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BD64474E-5E3B-46B1-A836-76123247F4E5/Derivates/89368BC1-B0C8-4B65-A1F8-B88977D5BEDD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp butter
- 50 g pecan nuts
- ½ orange, zest only, no white pith (optioneel)
- 2 tbsp macadamia oil
- 1 tsp honey
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 800 g water
- 800 g raw beetroot, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 120 g rocket leaves
- 100 - 200 g blue cheese, thinly sliced
- 1 pear, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 681.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Carrot, feta and mint salad
40p
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40p
Oysters with lime granita
5 min
Citrus seafood salad
1h
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h