Apparaten en Accessoires
Carrot, feta and mint salad
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
759 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
11.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Broccoli salad
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Fresh fennel salad
10 min