Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint leaves, torn or cut into pieces
- 40 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 700 g Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 200 g feta cheese, crumbled, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.8 kJ / 256.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 759 mg
Alternatieve recepten
Crunchy carrot salad
10min
Broccoli salad
10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Fresh fennel salad
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Asparagus and broad bean salad
25min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.