Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint leaves, torn or cut into pieces
- 40 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 700 g Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 200 g feta cheese, crumbled, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.8 kJ / 256.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 759 mg
Alternatieve recepten
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Broccoli salad
10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Colourful quinoa salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min