Apparaten en Accessoires
Carrot, feta and mint salad
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
759 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
11.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Roasted carrot dip
1u.
Apricot macadamia biscuits
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min