Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 429.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red pesto chicken salad
35 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Satay noodle salad
35 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Black bean enchiladas
1小时 20 分钟
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Mexican stack
45 Min