Compatibele versies
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 58.5 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 1518.3 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and ham pasta bake
1h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Creamy vegetable rice
25min
Apricot Chicken
35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Poached eggs using blade cover
30min