Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g cauliflower florets
- 6 garlic cloves, unpeeled
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ tsp paprika
- 50 g tahini
- 50 g lemon juice
- 5 ice cubes
- flaked almonds, toasted, to garnish
- pomegranate arils, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.3 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Colourful quinoa salad
40 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min