Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g cauliflower florets
- 6 garlic cloves, unpeeled
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ tsp paprika
- 50 g tahini
- 50 g lemon juice
- 5 ice cubes
- flaked almonds, toasted, to garnish
- pomegranate arils, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.3 mg
Alternatieve recepten
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 dk
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Herb and garlic dip
5 min
Beetroot salad
10min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 dk
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 dk
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min