Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g cauliflower florets
- 6 garlic cloves, unpeeled
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ tsp paprika
- 50 g tahini
- 50 g lemon juice
- 5 ice cubes
- flaked almonds, toasted, to garnish
- pomegranate arils, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.3 mg
Alternatieve recepten
Cafe-style miso mushrooms
25 menit
Agedashi tofu
30min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1j
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Pumpkin tahini smash
40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mexican corn salad
25 menit
Zucchini cheddar slice
45min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min