Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 258.5 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Mexican corn salad
25min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min