Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 oranges, segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper, to season

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2320.5 kJ / 554.6 kcal
Eiwitten
9.2 g
Koolhydraten
37.8 g
Vetten
45.1 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
12.9 g
Natrium
258.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten