Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 258.5 mg
Alternatieve recepten
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Crayfish pâté
4h 45min
One whole cauliflower
45min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min