Apparaten en Accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Voorbereiding 10min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
36.6 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
25.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Lemon Caper Aioli
10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Lemon curd
20min
Béarnaise sauce
20min
Tarte tatin
2h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Hollandaise
15min