Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 36.6 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min
Brandy snaps
30 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min