Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 36.6 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
40min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Caramel peach brioche
2h 15 min.
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Edna's lemon curd teacake
40min