Apparaten en Accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Voorbereiding 10min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
36.6 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
25.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Chunky guacamole
10min.
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1hod. 20min.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min.
Warm caramel spice martini
1hod. 15min.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28hod. 30min.
Vegan almond dip
5min.
Orange liqueur zabaglione
15min.
Southern Potato Salad
1hod. 15min.
Honeycomb butter
10min.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Little citrus puddings (Diabetes)
24hod. 30min.
James Bond's Vesper Martini
5min.