Apparaten en Accessoires
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
197.4 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
786.5 kJ /
187.3 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
6.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Orange Campari marmalade
1u. 35min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Pear and chocolate frangipane
2u.
Courgette strudel
1u. 20min
Golden baklava
25u. 25min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Baked honey cheesecake
4u. 20min