Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g day old bread, roughly torn
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ½ tsp salt
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 50 g cream cheese
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 566 g
- Calorieën
- 4480.7 kJ / 1070.9 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 100.9 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 2148.3 mg
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1sa 30 dk
Zucchini soup
25 Min
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Artichoke and bean ragout
1sa 30 dk
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 dk
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min