Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g day old bread, roughly torn
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ½ tsp salt
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 50 g cream cheese
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 566 g
- Calorieën
- 4480.7 kJ / 1070.9 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 100.9 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 2148.3 mg
Alternatieve recepten
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min.
Gougères
55 min
Parsnip and bean mash
25 min
Mushroom pâté
1j 15 menit
Umami paste
5 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min