Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g day old bread, roughly torn
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ½ tsp salt
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 50 g cream cheese
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 566 g
- Calorieën
- 4480.7 kJ / 1070.9 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 100.9 g
- Verzadigd vet
- 61.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 2148.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Sunny gazpacho
25 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Carrot and coriander soup
30 min
Mushroom pâté
1h 15min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Mandarin crème brûlée
4h 15 min
Broad bean bruschetta
30 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Spicy cauliflower soup
20 min