Apparaten en Accessoires
Gwinganna mushroom pâté
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
678.8 kJ /
162.2 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
6.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Gwinganna polenta with vegetables
1u. 10min
Chevre (Matthew Kenney)
22u. 5min
Hommus
15min
Miso corn purée with almond ricotta
3u. 20min
Mushroom pâté
1u. 15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Mixed mushroom pâté
1u. 25min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Freekeh and broad bean salad
2u. 30min
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min