Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 75.6 mg
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Plant-based parmesan
5 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Traditional hommus
25h 5min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min