![Gwinganna mushroom pâté Gwinganna mushroom pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91c9d41e137ab021e16962872884dbc1/Derivates/17ca27ceac80439800722560331aaa035afe3951.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 75.6 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Beetroot salad
10min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Black garlic and onion jam
55 Min
Celery leaf gremolata
5min
Quick herb paste
10min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 30 Min
Fresh tomato chutney
10min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Caramelised red onion chutney
24h
Pumpkin tahini smash
40 Min