Apparaten en Accessoires
Gwinganna nut and seed bread
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 25min
20 slices
Ingrediënten
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
97.6 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
619.9 kJ /
148.2 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
9.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A taste of Gwinganna
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Basic nut butter
30min
Five seed energy bars
1u. 45min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
CADA (4 ingredient muesli)
10min