Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 4955.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Pâtè with Riesling
3h
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Zhoug
10 min
Chicken and port pâté
1h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min