Apparaten en Accessoires
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
14 pieces
Ingrediënten
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
544.1 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
1110 kJ /
264 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken and port pâté
1u. 30min
Crème brûlée
7u.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1u.
Sicilian prawn salad
40min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Gin and lime pie
3u. 10min
Oysters with lime granita
5min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1u. 45min
Traditional cocktail sauce
5min