Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 544.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Citrus seafood salad
1h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Zesty avocado with crab
10p
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Chicken and port pâté
1h 30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40p