Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Zhoug
10 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Leek and smoked salmon dip
55min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Brandy cream
15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Lemon and caper aioli
15min