![Parmesan baskets with goat's cheese mousse Parmesan baskets with goat's cheese mousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46A5B07B-60E4-423C-986A-4C8219665729/Derivates/F54B803E-41F0-4FC4-9F75-F8CB72389FDE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
Alternatieve recepten
Tartare sauce
10 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25 min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Beer and chilli peanut clusters
1 Std. 25 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min