Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
Alternatieve recepten
Leek and smoked salmon dip
55min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Pâtè with Riesling
3h
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Brandy butter
10 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Rueben sandwich sauce
5 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min