Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5hod. 30min
Leek and smoked salmon dip
55min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Apple, leek and sage sauce
15min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min