Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Cheese soufflés
30 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Almond thins
25 min
Walnut and blue cheese shortbread
1sa 20 dk
Beef tapenade crostini
1h 40min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Citrus seafood salad
1sa
Baked salmon cheesecake
26hod. 35min