Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into pieces
- ½ tsp whole black peppercorns
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 2 tbsp dry white wine
- 3 egg yolks
- 1 pinch salt, to taste
- 150 g unsalted butter, cut into cubes, softened
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1437.1 kJ / 342.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 48.8 mg
Alternatieve recepten
Cheese soufflés
30 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Mushroom risotto
30 Min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Sabayon
15 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Crème brûlée
7 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Pavlova
6h