![Chicken velouté meal Chicken velouté meal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09F3BBF2-2ADF-4985-8BC8-7884FC789AB6/Derivates/BE4D19D7-CF51-4E8D-9B07-B6155534E9BD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.3 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 426.9 mg