Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.3 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Beetroot salad
10 dk
Custard
10 dk
Butter chicken
55min
Mushroom risotto
30p
Béchamel sauce
20p
Brazilian cheese puffs
20p
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chooky rice
45p
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Creamy coconut chicken curry
30p