Apparaten en Accessoires
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
10 portions
Ingrediënten
-
pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed26 slices
-
day old bread torn into pieces (3 cm)250 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only8 sprigs
-
fresh sage leaves3
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
butter80 g
-
dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces12
-
dried cranberries50 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
apricot jam1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1148.4 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
1110 kJ /
264 kcal
Vetten
14 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Traditional cocktail sauce
5 min
Shortbread
1 godz.
Cranberry bacon stuffing
10 min
Apple and sage stuffing
10 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Custard
10 min
Béchamel sauce
20 min
Shortcrust pastry
5 min
Goat's cheese
18 godz.
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 godz. 10 min
Brandy butter
10 min
Caramelised balsamic reduction
30 min