Apparaten en Accessoires
Apple, leek and sage sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
480 g
Ingrediënten
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 40 gram
Natrium
73.6 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
137 kJ /
33 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Leek and smoked salmon dip
55min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Hollandaise sauce
15min
Fresh pasta dough
1u.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Prawn and saffron risotto
30min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Ricotta gnocchi
2u.
Classic mushroom risotto
30min