Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g brown rice
- 50 g wild rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 180 g mayonnaise (see Tips)
- 30 g Dijon mustard (gluten free)
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- 60 g rocket leaves
- 4 baby radishes, cut into thin slices
- 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3271.5 kJ / 778.8 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 221.9 mg
Alternatieve recepten
Broccoli salad
10min
Aussie potato salad
1h 30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Colourful quinoa salad
40min
Rice salad
1h
Brown rice salad
40min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min