Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g brown rice
- 50 g wild rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 180 g mayonnaise (see Tips)
- 30 g Dijon mustard (gluten free)
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- 60 g rocket leaves
- 4 baby radishes, cut into thin slices
- 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3271.5 kJ / 778.8 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 221.9 mg
Alternatieve recepten
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Broccoli salad
10min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Beetroot salad
10min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Brown rice salad
40 Min
Chicken and almond stir-fry
30min