Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Eiwitten
- 56.9 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1001.5 mg
Alternatieve recepten
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Chilli con carne
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Gluten free flatbreads
40 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Samosa with fresh tomato chutney
2 Std.
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Chicken korma
45min
Gnocchi
1h 40min