Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Eiwitten
- 56.9 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1001.5 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1j
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Gluten free chicken and pear pie
2 Std. 40 Min
Layered lamb curry
1j
Risotto with lemon, thyme and feta
30 menit
Corn chips with salsa roja
1 godz. 20 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1j