Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 180 g white wine
- 3 pinches saffron
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g Arborio rice
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Assembly
- 150 g quinoa flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 521.5 kJ / 124.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 68.8 mg
Alternatieve recepten
Lemon meringue pie
3h
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25 min
Asparagus risotto
40p
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Mushroom risotto
30p
Ricotta and polenta chips
2h 20 phút
Gluten free pasta
50 Min
Gnocchi
1h 40 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Milanese risotto
25p