Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 180 g white wine
- 3 pinches saffron
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g Arborio rice
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Assembly
- 150 g quinoa flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 521.5 kJ / 124.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 68.8 mg
Alternatieve recepten
Risotto verde
45min
Flaky filo fingers
1h 30min
Corn chips with salsa roja
1h 20 min
Wasabi devilled eggs
25min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Mashed potatoes
40min
Fresh pasta dough
1h
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Gnocchi
1h 40min