![Chia and pepita gluten free loaf Chia and pepita gluten free loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58FA766B-4C74-4C99-94E8-678972613925/Derivates/CF914370-43D2-42EA-A3A5-699357B86963.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 80 g millet
- butter, for greasing
- 40 g chickpea (besan) flour
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds, plus extra to sprinkle
- 40 g pepita seeds, plus extra to sprinkle
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 2 tbsp honey
- 400 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
- 30 g macadamia oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 204.7 mg
Alternatieve recepten
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten free baking powder
5 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Buckwheat bread
2hod. 5min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free pizza base
35 min