Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 80 g millet
- butter, for greasing
- 40 g chickpea (besan) flour
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds, plus extra to sprinkle
- 40 g pepita seeds, plus extra to sprinkle
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 2 tbsp honey
- 400 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
- 30 g macadamia oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 204.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free baking powder
5 min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min.
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15 min
Gluten free flour mix
10 min
Buckwheat bread
2h 5min